6 redenen waarom dampen de toekomst is

6 redenen waarom dampen de toekomst is

6 redenen waarom dampen de toekomst is

0 Comments
|
Er is absoluut geen noodzaak meer om een sigaret te roken. De technologie van damper is zo goed ontwikkeld dat het veel meer voldoening geeft dan roken. Vaarwel sigaret!

Dit jaar is het aantal damper is gestegen naar een ongekende hoogte. Het is uitgegroeid tot een begrip in de samenleving en kan niet meer worden gestopt. Onderstaand de 7 grootste redenen waarom dampen de toekomst is.

1. Te veel mensen dampen

Er zijn miljoenen mensen die dampen en iedere dag komen er meer fanatieke dampers bij. Het gevolg hiervan zal zijn dat de overheid zal zorgen dat de producten moeilijker verkrijgbaar zijn en uiteindelijk een accijns op nicotine houdende liquids heffen. Echter zullen deze maatregelen de fanatieke dampers niet tegenhouden.

2. De wetenschap liegt niet

Elk onderzoek geeft aan dat dampen een nadelig effect heeft op de gezondheid. Toch zijn er vele onderzoeken die aantonen dat dampen maar liefst 95% minder schadelijk is dan het roken van tabak.

3. De apparatuur wordt steeds gemakkelijker te gebruiken

Makkelijker gezegd, damper is veiliger geworden en een stuk gebruiksvriendelijker. Je hoeft geen studie te hebben gevolgd om het beste uit je elektronische sigaret te halen.

4. Mensen zijn niet dom

Sommige mensen vinden dampen absurd en ongepast. Gelukkig zien de meeste mensen het als een beter alternatief voor roken. Deze mensen hebben het dampen omarmt en geaccepteerd. Dampen wordt beschouwd als een verstorende technologie die te snel is gekomen en heeft overwonnen. Normaal groeit verstorende technologie heel langzaam en verspreidt zich als wortels onder de menigte, die ons leidt  naar redeneren 5.

5. Je kan de ontwrichting niet stoppen

Bedrijven zoals Uber verstoren het taxi netwerk, Airbnb hotelketens en Netflix de films en series op de televisie. Dit zijn voorbeelden van ontwrichtende technologieën die de bestaande industrieën hebben beïnvloed in een korte periode.

6. Mensen eisen meer en vechten terug

Consumenten worden steeds meer bewust van hoe ze in het algemeen door de regering en bedrijven worden behandeld.  Door de toegenomen technologie vinden zijn er bijvoorbeeld nieuwe manieren om gezonder te leven voor minder geld en om voordeliger de wereld rond te reizen en ze reizen. Mede hierdoor heeft het bedrijfsleven en de regering veel minder zeggenschap over hoe de consument zijn leven leidt.

De conclusie, dampen en andere technologieën die onterecht worden bekritiseerd zullen altijd winnen!