VincentVapesLiquid: uw liquid leverancier

VincentVapesLiquid- uw liquid leverancier

VincentVapesLiquid: uw liquid leverancier

03/04/2015
|
0 Comments
|
Het Laboratorium
VincentVapesliquid is importeur van VDLV die producent is van hoogwaardige Franse e-liquids met natuurlijke en kunstmatige aroma's. VDLV heeft een laboratorium waar veiligheid en productiviteit hoog in het vaandel staan. Alle analyses en controles worden door intern door dit laboratorium uitgevoerd.
Productie
De productie is onderverdeeld in verschillende sectoren: een productie lab voor de ontwikkeling van aroma's en nicotine, een productie lab voor op maat gemaakte e-liquids, drie airco gekoelde ruimtes die een productiecapaciteit hebben van 1000-1500 flesjes per uur, een supermoderne label/grafische ruimte en een order verzamelruimte.

Alle activiteiten van VDLV worden beheerst door een ethische gedragscode.
Aanpak
VDLV biedt een zeer exclusief aanbod met twee merken: Vincent dans les Vapes (natuurlijke aroma) en CIRKUS (natuurlijke en kunstmatige aroma's). De innovatie gaat gepaard met onze productie-eisen van onze industriële installaties en sluiten perfect aan bij de behoeften van onze klanten.
Automatische productie units
Om te voldoen aan alle vele verschillende wensen van de klant is VDLV onderverdeeld in verschillende productielabs. De totale productiecapaciteit van deze labs bedraagt 750.000 flesjes e-liquid per maand.

De semi-automatische productie units hebben een hoge flexibiliteit, hierdoor is het mogelijk om snel in te spelen op de laatste eisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Eind 2013 investeert VDLV in een aankoop van een automatische productie unit die de vraag grotere volumes kan realiseren. Deze unit is ook perfect geschikt voor het produceren van farmaceutische e-liquids.

Alle units voldoen aan de hoogste gezondheid en veiligheid eisen en worden bediend door gecertificeerd personeel.
Innovatie
 • Alle e-liquids worden in het laboratorium door experts geproduceerd met natuurlijke extracten.
 • De e-liquids van VDLV heeft u een keuze tussen 2808 custom-made producten.
 • Distributeurs kunnen kiezen voor een nicotine level van 0 tot 20 mg/ml, en 9 PG/VG waardes.
 • Methodologie
  VDLV controleert zijn productie in elke fase van het traject op de veiligheid en naleving van de producteisen op basis van de van ISO 22.000 norm.
  Traceerbaarheid
  VDLV trots is de productie workflow die het mogelijk maakt om de e-liquids in elke fase van het productieproces te traceren. Elke flesje e-liquid wordt voorzien van een uniek batchnummer die de traceerbaarheid en kwaliteit kan garanderen, van het begin tot eind van de productie.

  Het ondervangt de volgende informatie:
 • Naam van de leverancier, nummer van de batch, analysecertificaten van de gebruikte grondstoffen.
 • Productiedatum en analysecertificaten van de nicotinegehaltes.
 • Productiedatum en conditioneringdatum van de e-liquid.
 • De naam van iedere exploitant in elke fase van het proces om de volledige traceerbaarheid te garanderen.